images/slider/slajd-1.jpg

ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ, РОДЕНДЕНСКИ ПРОМОЦИИ – (02) 323 - 8463

York Fujitsu Midea Hitachi Aux

FUJITSU 14 KMTA

  • FUJITSU inverter
  • ASYG 14 KMTA R32
  • ладење: 4,0 kW
  • греење: 5,0 kW
  • цена: 59,900

ASYG 14 KMTA

Напреден инвертер на Fujitsu со енергетска класа А++ и работен опсег од -15 до + 43 С.

Идеален за загревање и ладење на сите простории до 40 м2. Со елегантен дизајн кој го има, без проблем ќе се вклопи во вашиот простор.

Specification:

Моќност Ладење 4.0 kW (0.9 - 4.4) kW
Греење 5.0 kW (0.9 - 6.0) kW
Потрошувачка Ладење 1.135 kW
Греење 1.365 kW
Енергетска ефикасност Class Ладење A++
Греење A+
Operation Range Ладење -10 до + 43 °C
Греење -15 до +24 °C

Цената за моделот со оваа опрема е на промоција!

Количините се ограничени!

Инфо тел: 02 3238-463

Контакт

  • Даме Груев блок 2, лок.4
  • Скопје
  • + 389 2 3238 463
  • + 389 2 3161 600
  • + 389 2 3115 452

Локација

Испрати порака

© Hidro set DOOEL Skopje